VİZE DESTEK VE SGK YAZISI TALEP FORMU / VİZE DESTEĞİ VE SGK YAZI TALEP FORMU

Sevgili Öğrenciler,

Oryantasyon programında da belirtildiği üzere vize işlemlerinizi kolaylaştırmak amacıyla Erasmus programı kapsamında öğrenim/staj hareketliliğine katıldığınızı belirten vize yazısı ve SGK yazısı verilmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşması olan bir ülkede hareketliliğe katılan öğrenciler için geçerlidir.

Belgelerin, kabul edildiğiniz Üniversite/Kurumdan alacağınız kabul mektubu ile birlikte en az 3 iş günü önceden yukarıdaki linkte bulunan form ile talep edilmesi gerekmektedir.

Aynı gün arayıp belgelerinizi istemek zaman kaybı olacağından ayrıca aramamanızı rica ederiz.

Olası bir hata/yanlışlığın önüne geçilmesi adına belge talepleri hiçbir şart ve koşulda aynı gün sağlanmayacaktır.

Vize belgeleri elektronik imzalı olarak hazırlanmakta olup, öğrencilerin vize mektuplarında şu bilgiler yer almaktadır;

Öğrencinin adı, fakültesi, bölümü, Üniversitesi/Kurumu, akademik dönem/staj başlangıç-bitiş tarihi ve staja ilişkin aylık hibe tutarı bilgileri.

Ayrıca SGK yazısı elektronik ortamda imzalanır ve öğrencinin adı, soyadı, fakültesi, bölümü, üniversitesi/kurumu, ders başlangıç ​​tarihi – partner üniversitenin final sınavı bitiş tarihi/staj başlangıç-bitiş tarihi detayları bahsediliyor.

Öğrencilerin belgeler için orijinal imza veya yukarıda belirtilenlerden farklı bilgiler talep etmesi durumunda, belge talep edilirken bunun açıkça belirtilmesi gerekmektedir. Aksi halde oluşabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu tutulmayacaktır.

Bilginize.

Uluslararası Değişim ve İşbirliği Ofisi