2022-23 Erasmus Staj Hareketliliği Hibe Sözleşmesi Randevusu

Değerli Öğrencimiz,

2022-23 Erasmus Staj Hareketliliği programından yararlanmaya hak kazanan öğrencilerimizin (hibeli & hibesiz) hareketlilik öncesi Hibe Sözleşmelerinin hazırlanması için aşağıdaki linkten randevu almaları gerekmektedir.

Hibe sözleşmesi imzalanması için tamamlanması gereken KION'a yüklenecek belgeler;

1- Learning Agreement for Traineeship Before the Mobility (Detailed programme of the Traineeship bölümüne staj programınız detaylı olarak yazılmalı, tüm bölümleri eksizksiz doldurulmalı ve tüm imzaları tamamlanmış olması gerekmektedir)

2- Sağlık, Kaza ve Kişisel Mesuliyet Sigortası (Sorumluluk Sigortası) Poliçesi

3- Yapı Kredi Avro Hesabı bilgilerini içeren belge

4- OLS Dil Sınavı (Öğrenci Emaillerinize OLS portalı üzerinden diletilecektir. Haziran'da gidecek olan öğrencilerimize sınav linki iletilmiştir. Gelen kutusundaki bağlantıyı görmediyseniz, lütfen Spam kutunuzu kontrol ediniz. Haziran'dan sonra gidecek olan öğrencilerimize sınav linki önümüzdeki aylarda gönderilecektir.)

5- Vize onayı aldığınız Pasaport sayfası veya Uçak bileti (Uçak bileti henüz Vize onayı çıkmayan öğrenciler için)

Hibe sözleşmesi randevunuzu hareketliliğiniz başlamadan en az 3 hafta önce alınız. Son haftaya bırakmamaya lütfen özen gösteriniz. (Haziran ayında gidecek öğrencilerin aciliyeti vardır. Temmuz ayı ve itibari ile gidecek öğencilerimizin yakın zamanda randevu almasına gerek yoktur.)

Hibe sözleşmeleri, Uluslararası Değişim ve İş Birliği Ofisinde fiziki olarak imzalanacaktır.

Not: Hibe durumunda yedek olan öğrenciler için de hibe sözleşmesi imzalanması zorunludur. Aksi halde faaliyet Erasmus kapsamında değerlendirilemez

İŞ YOĞUNLUĞU DOLAYISIYLA, SÖZLEŞME RANDEVULARI BİR SÜRELİĞİNE SADECE CUMA GÜNLERİ ALINABİLECEKTİR.

ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÖNEMLİ HATIRLATMA

• Hareketliliğe katılmaktan vazgeçmeleri durumunda 1 Temmuz 2022'ye kadar vazgeçme talepleri için vazgeçme formunu doldurmaları gerekmektedir.

Vazgeçme formu için tıklayınız

• Vazgeçme taleplerini mazeretsiz 1 Temmuz'dan sonra gönderen öğrencilerin bir sonraki başvurusunda -10 uygulaması yapılacaktır.
Detaylı bilgi için 20 Mayıs tarihinde ilettiğimiz 2022-2023 Erasmus Staj Hareketliliği Hibelendirme Sonuçları emailimizi inceleyiniz.

Sorularınız için outgoing@yeditepe.edu.tr